Akizuri Titi Bakira "Bella" blev BISS/BIR med CERT på danska specialen 09.02.2014!!!!!

Akizuri Titi Bakira 11 månader Akizuri Titi Bakira 11 månader

Vilken helg vi har haft!!
På fredagen styrde vi bilen mot Danmark. Med var Emmelie Stenman med Felize och Johanna Segerlund med Ross.
Jag och Bella bodde hos Rikke och Mads där Bella är född :) Det var jätte mysigt att träffas igen!
Lördagen var det dags för en internationell utställning i Fredericia och domare för dagen var Stefan Sinko, SL.

Bella placerade sig fint som andra bästa junior tik med CK. Bella´s syster Bizi placerade sig som bästa junior tik och sprang till sig en 3:e placering i bästa tik!!! Mamma Sobi blev Bästa Veteran!
Efter en lång dag var det äntligen dags för lite mat! Kan säga att jag somnade bra den kvällen!

På söndagen var det dags för den danska specialen som hölls i Strib.
Domare var Birthe Möller, DK
Bella blev bästa juniortik med CK! Jag var helt överlycklig! Så himla kul! Väntan på bästa tik var lång men vi kunde vila lite. I bästa tik förstod jag inte riktig vad som hände! Bella som är 11 månader gammal blev BÄSTA TIK!!! Bella´s mamma Sobi placerade sig som 4:e bästa tik och blev även idag bästa veteran!
Dags för BIR/BIM final... Och vad ska man säga?? Bella tog hem det!! Kan fortfarande inte riktigt förstå det, min lilla prinsessa blev BISS/BIR med CERT enbart 11 månader gammal! Jag är så stolt över min lilla tjej!
Detta är en helg som jag sent kommer glömma!