Bella rockade i Danmark! 

6 september åkte jag och Emmelie Stenman ner till Danmark med våra tjejer Bella och Felize för att delta på en jätte trevligt och bra arrangemang av RRK i Korsör, "RR-Dagene 2014".  Platsen var helt fantastisk, precis vid havet. Vi var lite trötta vid ankomsten då vi hade åkt från Göteborg vid 04-tiden.. Men vad gör man inte?! :)
Väl framme mötte vi Rikke och Mads till Bellas förtjusning! Jag tycker det är underbart att Bella är så glad i Sina uppfödare Stinne, Mads och Rikke. Hon känner igen sin mamma Sobi och Bizi också, och det har aldrig varit något konstigt mellan dom när dom har träffast utan det är som om de aldrig varit ifrån varandra. 
Jag ställde Bella i unghundsklassen även syster Bizi och Felize ställdes i samma klass. Jag märkte med en gång att domaren blev förtjust i Bella, hon pratade väldigt gott om henne. Till min glädje vann Bella klassen med CK följd av syster Bizi som också fick CK och Felize blev placerad som fyra. 
När det var dags för bästa tik så kände jag att vi hade en chans på placering iallafall, tänkte att hon skulle bli placerad som 3:e eller 4:e bästa tik. Men det gick mycket bättre än så! Det tog inte lång tid innan domaren utsåg Bella till vinnare!! Tjoohooo!!!! Bella fick sitt andra danska CERT 18 mån gammal! Bella fick även priset för bästa danskuppfödda RR och vann även bästa rörelser! I bästa huvud var hon bland topp 4 av alla fina hundar. 
Och Bella avslutade dagen som BIM, en helt fantastisk dag! Domaren var väldigt förtjust i Bella och sa flertalet gånger att hon hade velat ta med sig Bella hem till Sydafrika. :) Det bör också nämnas att 2 år tidigare tog samma domare fram Bellas pappa CZCH INTCH DKCH Kennebec´s Final Answer "Titikaka" till BIR! Bra smak! ;)
Mycket trött och svävandes på rosa moln blev hemfärden mycket roligare! Är så stolt och glad över våran Bella! <3 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna