Våren har kommit! 

Vi njuter av den här tiden i vårat hus (flyttade hit i slutet av november -14) med allt det hör till, fixar i trädgården, planterar osv. Hundarna stormtrivs! Det är en sådan glädje att framför allt se skillnad på Diezel! Han har blivit valp igen! 
Vi njuter av all natur runt omkring, skogspromenader och ibland får vi hålla lite extra i hundarna då vi ofta möter rådjur... Tur att vi har högt stängsel runt tomten! 
Vi har några utställningar inplanerade under sommaren dock inte så många som förra året. Vi kommer att lägga krutet på viltspår, rallylydnad och förhoppningsvis köra några lopp på en rundbana så hundarna verkligen får sträcka ut! 
Men vi ska ta nån trip till Danmark bla i utställningens tecken samt kanske åka till övriga Europa. Jag tycker att utställning är jätte roligt men det är desto roligare att se en Ridgeback arbeta. Så jag har en plan, så får vi se hur den slutar! ;-) 
 

Kommentera gärna nyheten:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna