International Dog Show Vejen, Denmark20-21/6-15 

We attended a two days international dogshow in Vejen, Denmark. We had a lovely time with friends and lovely dogs! ♥ Thank you everybody for a nice weekend!! :-) 

Day 1:
Bella was placed as 4th best open class bitch with excellent and CQ but was unplaced in best bitch. 
"28 mdr. feminin tæve udmærket type, velvinklet for og bag, kønt hoved og korrekt bid, og kønne øjne, tilpas forbryst, gode bentammer og poter, korrekt ridge, en anelse luftig, gode bevægelser med udmærket fraskub" 
Judge: Jette Vind Ramvad 

Day 2: 
Bella got excellent but no placement in open class. 
"feminin af god størrelse og længde, med velformet krop, tiltalende hoved proportioner med velplaceret øjne og øre, acc stop, godt næseparti, korrekt bid, elegant hals, velmarkeret manke, tilstrækkelig stabil overlinje med god ridge, godt kryds, god hale, tilstrækkelig vinklet front, normal vinklet bagpart, velformet brystkasse, lænden må ikke være længere eller svagere, stærke benstammer og poter, lette bevægelser med god skridtlængde," 
Judge: Hanne Laine Jensen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna