news at kennel bellnodie

2014 > 05

Vår fina tjej Nova fyller 6 år idag! Stort GRATTIS älskade Nova! 
Nova är vår första Ridgeback som har lärt oss otroligt mycket! Hon är en mycket speciell tjej, envis till tusen men med hjärtat på det rätta stället. Kan inte förstå att tiden har gått så fort sen vi hämtade henne när hon var 8 veckor.. Jag hoppas att vi får många, många, många galna, underbara, roliga år tillsammans!! 

Läs hela inlägget »

Under sommaren ska jag hålla kurser i valpklass, vardagslydnad samt hålla i ringträning! Det ska bli jätte kul! Kurserna kommer att hållas på 
Koppla Av Hundcenter i Mölndal. 
Aktuella kurser hittar ni här
Jag hoppas vi ses!! :) 
//Ann-Sophie Lindman

Läs hela inlägget »

Jag har uppdaterat gelleriet med lite bilder från våren :) Ni hittar bilderna här.

Läs hela inlägget »

Underbara nyheter!!! I måndags röntgades Bella och idag kom resultaten! Hon är friröntgad!! Jag är så glad för det! Man är ju alltid nervös och jag hatar verkligen att gå och vänta på ett resultat! Men det gick ju snabbt! Nu ska vi cykelträna och löpträna!! :) 

Läs hela inlägget »

11 maj var vi på SRRS rasspecial på Tånga Hed, Vårgårda. Vi hade ganska tur med vädret, det kom bara nån enstaka skur som tur var! Det var en jätte trevlig dag med många trevliga människor runt ringen! 

Domare: Marjon Franke, Netherlands
Juniorklass: VG 
Kritik: "14 months Very feminine bitch Lovely feminine head. Very nice expression. Nice elegant neck Good top-line, good croup Bit narrow in the front Bit high on her legs. Could be stronger in bones. Nice movement. Well-angulated front & rear. Good ridge. Nice temperament"
 

Läs hela inlägget »

1 maj var vi ett gäng som möttes upp vid Boje-Torpet hos Inger och Roger Skoglund. 13 anmälda RR, vilket var jätte kul! Och alla var så duktiga!! Hela 4 HP delades ut. Det var bra stämning med fika och korv grillning i solen. En helt underbar dag! 
Diezel (SEVCH Kadamo Here Comes Hudson) placerade sig på 10:e plats utav 13 hundar med ett 1:a pris! Duktiga killen! Detta var hans fjärde start i öppenklassen och hans fjärde raka 1:a pris. Stolt över min prins som skötte sig även så bra på plats! 
Och ett extra stort GRATTIS till Emmelie Stenman och Farin som placerde sig som nr 2 med HP! Duktiga ni!! :) 

Läs hela inlägget »

There are no entries for this period.

latest news

Nyhetsarkiv

Länkar