news at kennel bellnodie

2015 > 01

Då var det dags för årets första utställning, dessutom på hemmaplan; MyDog!! I år var det så kul för så många kära vänner var på plats. Och utställningsåret kunde ju inte ha börjat bättre! 
Akizuri Titi Bakira "Bella" ställdes i unghundsklass.Det gick alldeles galant, hon vann klassen med excellent och CK följt av sin syster Akizuri Titi Bizi, även hon med excellent och CK. Domare Eugene Blake,US, var bra på att hålla minen.. I bästa tik så tog det sin tid men när Bella blev utplockad först av fyra så började pulsen stiga och jag blev JÄTTE NERVÖS! ;-)  Sen kom det.. Bella vann bästa tik med CERT och CACIB!!! Lyckan var total!! Insåg även då att jag skulle få springa för BIR/BIM.. Vad mina ben darrade.. Men lilla Bella tog hem det endast 22 månader gammal! En helt fantastisk känsla!! BIM blev Ridgerules Ifa My Treasure också han ställdes i unghundsklass - Grattis!! 
Ett stort grattis också till min vän Karin (Diezel's uppfödare) och Mira som placerade sig som 2:a bästa tik! 
Att få springa i finalringen var fantastiskt roligt! En otrolig känsla som jag hoppas få uppleva fler gånger! :-) I finalen hade de slagit ihop grupp 4 & 6 så det var många hundar.. Ingen placering tyvärr i gruppfinalen men vi var kvar till de sista. Är otroligt glad och nöjd med min lilla sessa för att inte tala om stolt över framgångarna! Dagen avslutades perfekt med middag på kvällen med underbara människor på en restaurang i centrala Göteborg. 
Andra dagen var Moa Persson domare för dagen och jag insåg ganska snabbt att Bella inte skulle vara domarens typ genom att se placeringarna i bästa hanhundsklass. Bella placerade sig som 3:a i unghundsklassen med excellent. Det enda jag tänkte i ringen var att jag skulle snart få springa ur ringen så jag mådde ganska dåligt. Det visade sig senare att jag skulle åka på en riktig influensa.. 
Jag är så otroligt glad över resultaten på MyDog, det här kommer jag att leva länge på! 
TACK alla som har gratulerat oss och varit så snälla, stöttat och delat vår glädje! Ni vet vilka ni är! 
 

Läs hela inlägget »

There are no entries for this period.

latest news

Nyhetsarkiv

Länkar